Ny Familj

Publicerad 2014-03-06 02:40:26 i Allmänt,

Hej! 
Nu bor jag med min nya familj. Jag har bott här sen i tisdags. En dag alltså. 
Dom jag bor hos är en kvinna som jobbar på skolan, hennes man och son. Hon har en dotter också som går på college. Dom är vädigt snälla. Sonen gick ut skolan ja går på nu förra året och han är väldigt pratsam och trevlig. Pappan har ja inte pratat så mycket med än, men han verkar också trevlig.
Dom bor ungefär 7 min med bil från skolan. Det är på landet, eftersom typ allt runt estacada är på landet. Så dom har två hästar och tre hundar. En hund, boxern bor innom hus, dom andra bor typ i ladan. Ben, boxern är jätte söt och älskar och kela, han sov i min säng i natt eftersom han är van att sova där, för det är dotterns rum och det är hennes hund.
Vet inte riktigt va ja kan berätta mer. Man kan rida en av hästarna, så när det inte är så blött så ska ja få rida. Dom lagar god mat. I helgen ska vi åka till en stor mat butik typ där man kan köpa stora förpackningar av mat billigt. Och det är också Kyles(sonen) födelsedag på lördag, så då kanske vi går ut och äter. Dom har en stuga i the mountain här, som vi ska åka upp till på vårlovet. Innan vårlovet så ska jag till costa rica med alice och min gamla familj.
 
Tennisen har börjat nu. Det är jätte kul. Vi har spelat i två dar och jag har redan lärt mig massor. Om en månad typ ska vi börja tävla. Det är bra, för det är massa som aldrig har spelat förut, så jag är inte den sämsta iallfall haha, Så vi lär oss allt från grunden. 
Jag skriver mer om ett tag. Hej då!
 
Ni får lite bilder här 
 
Det mesta är ifrån när jag chase och bryce va i portland
 
Jag och lizeth i the elementary school
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hej, jag heter Ella och kommer vara utbytesstudent i Oregon Estacada 2013- 2014. Här kommer jag skriva om min resa :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela