Uppdatering:P

Publicerad 2014-01-19 03:02:04 i Allmänt,

Hej! Ja jag vet att jag inte har skrivit på jätte länge. Men det är för att det är så tråkigt och har ingen kamera så kan inte lägga upp bilder :/ och ju längre man väntar ju mer man måste skriva, så jag har bara sjutit upp det hela tiden. Jag tänkte skriva efter thanksgiving, sen efter jul, sen efter nyår.... 
 
Thanksgiving va vi hos alice med dom vanliga,(Nama, Papa, Renee, Rachael, alice, Cody Alyssa, och lilla Carl.)Vi åt god thanks giving mat och typ spela charader resten av kvällen.Sen vid 11 tiden åkte vi till the mal. Black friday kallas det när alla affärer är öppna hela natten, och det är rea överallt. Sen åt vi frukost vid halv 6 och åkte sedan hem och sov. 
På julafton va vi i alice hus. Jag gjorde köttbullar, som vi åt och vi åt lite tilltugg bara, som korv och ost . Vi bakade massa kvällen innan som vi åt. Vi öppnade våra stockings också. Massa små paket i dom.
Sen på juldan gick vi upp vid 8 för att börja öppna presenter. Vi öppnade ett paket i taget, så det tog ett tag. Vid runt 3 var vi klara, då vi hade tagit en pause emellan också. Fick massa paket. Som ett jätte skönt nattlinne från victoria secret å present kort på sephora från alice. Sen en abercromi parfym, sheabutter och black soap, ullsockor, varma leggings, Skidhandskar, doft ljus m.m. 
Sen åkte vi till Rachaels pappas släkt, och åt god julmat. 
 
Det som händer just nu är att jag har finals på onsdag. Det är att man har test i alla ämnen på allt man har gjort under hela terminen. Får de hur det går... Har haft jätte mycket att göra till skolan, massa inlämningar och tests. Men sen Måndan efter så byter vi klasser. Jag kommer ha två målar klasser en metal klass(när man smälter metall å gör saker av det) en skulptur klass, engelska, history och en klass då man går till elementary school, (som lågstadiet) och hjälper lärare där.
 
Har haft snowriders två onsdagar också. Det är att man åker efter skolan till ett berg och åker skidor. Det är jätte kul. åker med chase och  en annan kille. Det är kvälls åkning alltså. det finns typ 4 backer öppna då. Sist jag åkte va det jätte vackert, det va solnedgång och  det snöade inte, men det va lite isigt. Första gången Va det jätte snöigt och kallt, så det var inte lika kul. 
 
I mars åker vi till costa rica i 9 dar! Ska bli jätte kul. Det kommer va som en sol och bad semester mest. Vi kommer bo på ett hotell nära en strand, Som har pool också. Eller det är inte riktigt hotell, det är som en liten lägenhet eller nått, så vi kommer ha ett kök, och äte frukost där, och lunch kanske? Och äta middag på resturang. Jag vet inte riktigt va vi kommer göra, men man kan typ åka till ställen och göra olika saker, men skulle tro att det blir mest sol och bad :) 
Sen när vi kommer hem, så kommer vi ha vårlov i en vecka. Sen börjar tennisen. Som jag ska göra. Det kanske är svårt, jag har ju aldrig spelat tennis tidigare, men deras tennislag är inte så bra direkt och det är ju kul att bara göra nått. Och jag behöver träna. Och jag kommer nog träna lite efter skolan innan tennis säsongen. 
 
Har beställt en iphone 5s nu, så jag hoppas den kommer snart. Och så kan jag börja ta bilder. Och lägga upp här. Och Om två veckor är det Winterformal, det ska bli kul. (Det är en bal typ.) 
 
Så ja det va typ en lite av allt som hänt och händer här :) Jag lägger upp nåra av alice bilder från Jul och Thanksgiving. 
 
 
 

Om

Min profilbild

Hej, jag heter Ella och kommer vara utbytesstudent i Oregon Estacada 2013- 2014. Här kommer jag skriva om min resa :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela