Mördare i Estacada

Publicerad 2014-02-08 08:30:22 i Allmänt,

 
(Min rubrik låter som en deckar-titel, tar en lite mer spännande rubrik nu än "uppdatering")
 
Hej idag är det fredag! tänkte lägga upp ett inlägg även fast ni kanske slutat läsa här nu haha. 
Iallafall. Igår hände det nått sorligt.
Det va efter lunch och jag hade elemenetryschool tuturing. Men klasserna va korta den dan. Så vi gick inte över till the elementeryschool. Utan bara satt i skolans "häng plats" typ. Då gick det nått larm och vi fick gå in på kontoret där dom låsta alla dörrar och ingen fick gå ut. Det kallas ett "lockdown" när dom gör så. Och där satt vi i typ en och en halv timme. Vi fick reda på att nån hade blivit sjuten i estacada och mördaren hade åkt mot skolan håll. 
i eftethand fick ja reda på va som hade hänt. Det va en man som hade kört iväg med sin truck fast han va tvungen att väga den elr nått. Och då sköt killen som jobba där honom. Och sen stack han iväg mot estacada. Så det hände alltså en bit utanför estacada.  Men dom har forfarande inte gripit honom. Och den som dog va pappa till en elev på min skola. Vilket và väldigt sorgligt.
 
Vi har fått massa snö. Så vi va lediga idag(fredag) Va ute och tog en promenad med Alice  (Alice är väldigt excited för snön.)sen gick vi för ni två killar från skolan som bor nära henne och fick med oss dom för att åka pulka haha. Men vi frös ihjäl.
 
 
Förra veckan var det winter formal vilket va rätt kul. Alice gick med Chase, och ja med en kille ja inte kände förut men lärde känna genom Alice å Chase som har en klass med honom. 
Dom hämtade upp oss i Alice hus, och vi fick varsin corsage som vi hade valt ut i förväg. Sen åkte vi till Portland och åt middag. Vilket va väldigt bra att min dejt hade en bil å körkort. Sen åkte vi till skolan där det va. Det är rätt kul men det känns alltid som man går tillbaka i tiden några år till skoldiscona man hade i mellan stadiet. 
 
Jag och Alice va med Justin i the mountans och tog en promenad. Förra veckan eftersom vi ska träffas ibland. Det va jätte varmt den dan men mycket snö. Det känndes precis som ja var tillbaka i Sverige.
Vi pratade om allt möjligt, bland annat min familj. Och bestämde att jag ska börja leta efter en ny familj. Vi pratade med Renée om mat och rökning. Men det har inte ändrats så mycket direkt. Va handlar fortfarande mat allt för sällan. Så ja ska nog iallafall leta efter en ny. Ska prata med dom i skolans kontor, dom kan hjälpa med det.
 
 
Igår åkte jag skidor för 4 gången. Det va så jävla kallt! Det va 2 Fahrenheit. Minus 16 Celsius tror jag. Så jag åkte inte så länge. Satt mest i cafeterian. Men det är fortfarande kul och har 2 gånger kvar. 
 
 
 
 
I måndags hade vi möte för tennisen som börjar den 3 mars. Det verkar jätte bra, och typ hälften har aldrig spelat förut så det är bra. Tränaren verkar jätte bra. Det är en ny. Han har förut tränat proffisionella tennis spelare, men han är rätt gammal å gör inte det längre. Han har tränat en tjej från min skola det är så han kom att börja här. Hans mål med terminen är att  Ha kul, få nya relationer, och lära sig tennis.
 
(I skol cafeterian. Alice och Chase)
 
 
Nåra bilder från när vi va i Portland och åt världensgodaste hamburgare
 
 
 
 
 
 
 
Nu säger vi god natt. Vi hörs snart igen. Puss!
 
 
 

Om

Min profilbild

Hej, jag heter Ella och kommer vara utbytesstudent i Oregon Estacada 2013- 2014. Här kommer jag skriva om min resa :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela