uppdatering

Publicerad 2013-08-30 04:12:00 i Allmänt,

Hej det här är tredje gången jag skriver det gär långa inlägget för jag har råkat trycka bort det hela tiden jag är rätt så trött på att skriva nu. 
Men jag ska försöka samanfatta dagarna som gått lite kort nu iallafall.
 
Vaknade 3 på tisdan med världens förkylning och förkylnings feber. Proppade i mig lite alvedon och pkte till arlanda kl halv 5 med mamma pappa och moltas. Där träffade jag en tjej som pkte med explorius och vi satt tillsammans   hela vägen till new york. Vi kom framm typ 5 till hotellet och fick våra rum. Jag fick bo med anna som jag pkte med och en till svensk. Sen gick vi ut och kollade lite i området som var rätt så getto. Det var bara svarta människor, som stirrade på oss. Man kände sig som man hade hamnat vilse. 
Sen beställde vi två STORA pizzor med nåra svenska killar vi träffade i england. Sen Åt på deras rum. Nästa dag så möttes vi i lobyn halv 8 för att ta bussen till manhattan.  Där vi pkte runt i so ho och runt där typ china town också. Efter halva dan fick vi gå själva och shoppa. Vi förslkte hinna med så mpnga affärer som möjligt så jag han inte köpa allt jag ville men, der var bra för då kunde jag gå dit jag inte jick förra gången typ victoria secret. Halv 7 åkte vi till baks till hotellet och jag åt en burk nudlar till middag. Hotellet hade ingen god mat.  
Nästa dag gjorde vi typ samma sak fast i midtown. Det coola var att jag såg monica och ross i lägenheter i friends!!!! Fett coolt!! :p 
 
Nu ska jag försöka sova för jag ska upo 3 imorn för att åka till familjen. Har börjat bli närvös nu. Det kommer och går. 
 
Ska försöka skriva ofta så jag inte måste skriva så mycler varje gång. God natt!
 

Om

Min profilbild

Hej, jag heter Ella och kommer vara utbytesstudent i Oregon Estacada 2013- 2014. Här kommer jag skriva om min resa :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela